Care este relația care ni se potrivește?

Care este relația care ni se potrivește? Un articol scris de Life Coaching Ana Burcheșin. Programari la numărul de telefon 0721629765

Fiecare dintre noi căutăm conștient sau inconștient apropierea, intimitatea, dragostea. Toți ne dorim să fim iubiți și apreciați, să simțim că intr-adevăr contăm pentru cineva. Și fiecare dintre noi are parte de experiențe diverse de-a lungul vieții.

Din păcate ceea ce ni se prezintă în media, în filme, seriale tv, este de cele mai multe ori nerealist și nepotrivit pentru noi.

Vedem iubiri pasionale, iubiri mistuitoare, inflăcărate și pline de dramă si suspans. Și literatura abundă de astfel de subiecte unde iubirea doare, este neîmpărtășită, este o iubire imposibilă, încărcată de gelozii sau infidelități. Unii dintre noi cel mai probabil au și trăit sau incă trăiesc astfel de iubiri. Ceea ce este demn de luat in seamă este faptul că aceste iubiri sunt in general istovitoare și ne consumă foarte multă energie.

Părintele Constantin Necula spunea la un moment dat că o iubire care ne priește, ne și odihnește. Lucru cât se poate de adevarat. Este o afirmație cu care eu rezonez foarte mult.

O relație potrivită nouă este aceea relație care ne permite  să fim noi inșine, să creștem din punct de vedere spiritual, să ne dezvoltăm armonios și firesc.

În cadrul relației potrivite pentru noi, calitățile noastre se amplifică, iar micile tensiuni inerente nu ne consumă absolut deloc. Aceasta curge lin și firesc și ne permite să fim in contact permanent cu adevăratul nostru sine.

Relația care ni se potrivește nu dispune de tumult, de contradicții majore și nici de temeri in ceea ce privește partenerul sau viitorul relației.

Sigur… există iubire, există pasiune, dar există și certitudine, incredere, siguranță, acele valori care nu ne fac să simțim goluri permanente in stomac.

 

Un articol scris de Life Coaching Ana Burcheșin

 

 

Dacă vrei sa faci schimbări in viața ta și crezi că ai nevoie de ajutor, poți programa acum o primă ședință de consiliere la numărul de telefon 0721629765

Categorie :
Articole
Share :

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele Articole