Despre mine

,,Eu nu rezolv problemele. Eu îmi rezolv gândirea.

Atunci problemele se rezolvă singure.”

Louise Hay

Pe măsură ce pașii  te vor purta în această călătorie minunată a dobândirii armoniei interioare, eu voi fi alături de tine  în  permanență. Este un drum doar  înainte  și este o călătorie pe care o vom face împreună.

Numele meu este Ana Burcheșin

Și sunt absolventă a Facultății de Psihologie și Sociologie din cadrul Universității de Vest din Timișoara, fiind licențiată în Psihopedagogie Specială.

Sunt Consilier  Dezvoltare Personală / Life Coaching,  acreditat de  ANC – Cod COR  242324 și Consilier Vocațional / Career Coach, acreditat ANC, Cod COR 242315.

Sunt absolventă a Cursului de Perfecționare de Inspector Resurse Umane – Cod COR 333304.

Dețin competențe atât teoretice cât și practice în domeniul resurselor umane, am o vastă experiență în lucrul cu oamenii și sunt pasionată de dezvoltarea personală, atât proprie cât și a celor din jur.

Sunt masterandă a Universității Tibiscus din Timișoara, în cadrul Facultății de Jurnalism.

Iubesc oamenii în toată complexitatea și diversitatea lor și cred din tot sufletul că în fiecare dintre noi există un potențial extraordinar ,lucruri minunate care merită să fie descoperite și resurse pentru a ne depăși limitele.

Cred că suntem cu toții interconectați iar posibilitățile Universului sunt infinite. Cred în iubire, toleranță,bunătate,respect,empatie și consider că fiecare ființă are ceva bun de oferit.

De-a lungul vieții mele au fost ani în care am învățat,am construit,am experimentat, uneori am eșuat,dar intotdeauna am mers înainte,am trecut peste orice mi-a umbrit la un moment dat fericirea și mi-a tulburat liniștea și armonia interioară și…am reușit din nou să sper, să visez ,să cred.

Sunt soție si mama a doi copii minunați, care reprezintă cea mai mare bucurie a vieții mele.

Contact

Îmi poți adresa o întrebare și aici sau îmi poți descrie pe scurt situația cu care te confrunți