Disclaimer

In calitate de consilier de dezvoltare personala si vocationala, imi voi exercita profesia cu buna credinta si voi depune toate eforturile profesionale pentru a asigura clientului posibilitatea indeplinirii obiectivelor stabilite in cadrul sedintelor de dezvoltare personala.

Serviciul de consiliere de dezvoltare personala si profesionala este furnizat la alegerea  clientului si cu acordul acestuia.

Pentru a beneficia de rezultatele dorite, clientul trebuie sa realizeze toate sarcinile si temele pentru acasa pe care le vom stabili impreuna in sedintele de consiliere .

Consilierul de dezvoltare personala si vocationala nu garanteaza ca metodele propuse in cadrul sedintelor   vor avea succes  in cazul particular al fiecarui client. Clientul se implica in procesul de de dezvoltare personala cu deplina intelegere a faptului este singurul  responsabil pentru crearea propriilor rezultate,consilierul de dezvoltare personala si vocationala neputand fi considerat responsabil de esecul partial sau integral in atingerea obiectivelor clientului.

Clientul trebuie  sa inteleaga  faptul ca, consilierul de dezvoltare personala si vocationala nu va fi raspunzator in mod legal sau in alt mod de actiunile pe care clientul le realizeaza sau nu, ca urmare a sedintelor de dezvoltare personala. Clientul este singurul responsabil de deciziile pe care le ia in cadrul sau dupa sedintele de dezvoltare personala, ca si pentru consecintele ce decurg din luarea deciziilor si de asemenea nu il va putea face raspunzator pe consilierul de dezvoltare personala si vocationala de nici o perdere sau cost pe care le poate avea ca urmare a implicarii sale in sedintele de dezvoltare personala.

Plata pentru fiecare sedinta se realizeaza cu minim 24 de ore inainte de inceperea fiecarei sedinte.

Relatia dintre client si consilier este o relatie stric profesionala .

Clientul declara pe proprie raspundere ca nu sufera de nici un fel de dizabilitate de natura fizica sau de natura psihica.